Haddadi Som Tog Den Fotbollströjor Brasilianska S Platsen    Resultatet Sätter Barcelona 11 Poäng Klart På Toppen Av Liga-bordet Med Atletico Madrid Som Står Inför Valencia Senare I Kväll.

Haddadi Som Tog Den Fotbollströjor Brasilianska S Platsen Resultatet Sätter Barcelona 11 Poäng Klart På Toppen Av Liga-bordet Med Atletico Madrid Som Står Inför Valencia Senare I Kväll.

Haddadi som tog den fotbollströjor brasilianska s platsen


billiga barcelona tröjaResultatet sätter Barcelona 11 poäng klart på toppen av Liga-bordet med Atletico Madrid som står inför Valencia senare i kväll. Titelloppet i Spanien kan redan vara något av en förutgående slutsats.
Enrique roterade sin squad för fixturen, med Arda Turan, Dani Alves, Jordi Alba och Munir som alla kom in i laget. Det gjorde inte mycket skillnad mot standarden för Barca s prestation, med katalaner i kontroll för sin helhet.
Neymar missade på kollisionen genom suspension, med Munir El Haddadi som tog den Billiga Argentina VM tröja brasilianska s platsen i startlinjen. Men Messi hängde en häft, med Suarez också att hitta nätet sent i tävlingen för att säkra de tre punkterna med lätthet.
Som om att vara den bästa framstegen i världen var det inte tillräckligt för Lionel Messi, han verkar nu ha som mål att bli den bästa mittfältaren också. Han kanske redan är där. Argentinern spelade det mesta av matchen i mellanslaget mellan Sergio Busquets och Luis Suarez och släppte sig djupt för att plocka Billiga Real Madrid upp bollen och spruta passagerna. Han var skillnadsmakaren, men inte på det sätt han normalt är. Detta var en enastående anfallande mittfältdisplay.
Den tidigare Liverpool-anfallaren är i form av sitt liv just nu och poängterar 41 mål på bara 40 utseende för klubb och land den här säsongen. Om han kan behålla den framgångsrika vägen, måste Luis Suarez säkert betraktas som en frontrunner för nästa år s Ballon d Or. Inte ens Lionel Messi kan hålla sig till de sorts siffrorna.

Te interesa

Info-obras
Tiempo
Callejero
Teléfonos